Contact

Contact

Coca-Cola Visitors Center

Terbekehofdreef 30
B - 2610 Wilrijk

eur.visitorscenter@cokecce.com

Met het openbaar vervoer

Op de Rooseveltplaats vertrekt op perron 40 bus 500, (1 bus per kwartier).  De rit duurt ongeveer 30 min.  Bij de halte “Oude Baan” op de Boomsesteenweg bent u in de directe omgeving van Coca-Cola (ongeveer kwartiertje stappen). Als u de bus neemt van 6u45,  7u15, 7u45 of 8u15 kan  u afstappen aan de halte “Terbekehofdreef”. Van hieruit is het ongeveer 2 minuutjes stappen naar het Coca-Cola European Visitors Center.

Voor de terugreis naar het Centraal Station neemt u bus 500 aan de halte “Oude Baan” (1 bus per kwartier).  Er is ook een bus om 16u45 aan de halte “Terbekehofdreef” die in dezelfde straat ligt als het Colca-Cola European Visitors Center.

Met de trein

Neem de trein tot Centraal Station Antwerpen.

Bij het buiten komen van het Centraal Station, volgt u de Keyserlei, dan neemt u de derde straat rechts (=Van Ertbormstraat) naar de Rooseveltplaats (5 min). Daar vertrekt op perron 40 bus 500, (1 bus per kwartier). Voor verdere instructies, zie "met de bus".

Met de auto

  • Als u van de Antwerpse Ring komt, verlaat u direct na het viaduct de middelste baan. Op de parallelle baan volgt u na de Citroëngarage de pijlen Industriezone Terbekehof, dit is de Terbekehofdreef. U volgt deze tot de hoek met de Dynamicalaan, hier bevindt zich het Coca-Cola European Visitors Center. Er is een bezoekersparking naast het gebouw.
  • Als u uit  Brussel komt via de A12 verlaat u de middelste baan aan Atlas Copco, d.i. uitrit “Wilrijk”. Op de parallelle baan maakt u onder het viaduct een bocht van 180 graden.  Even verder,  na de Citroëngarage volgt u de pijlen Industriezone Terbekehof, dit is de Terbekehofdreef. U volgt deze tot de hoek met de Dynamicalaan, hier bevindt zich het Coca-Cola European Visitors Center. Er is een bezoekersparking naast het gebouw.
  • Als u uit Brussel komt via de E19 volgt u, net vóór de Craeybeckxtunnel de uitrit Hoboken, Wilrijk, Mortsel (R11). Op deze grote baan (u volgt de aanduiding Wilrijk Centrum NIET), slaat u aan de derde verkeerslichten, onder het viaduct, linksaf : N177 (Boomsesteenweg), richting Brussel. Even verder, na de Citroëngarage volgt u de pijlen Industriezone Terbekehof, dit is de Terbekehofdreef. U volgt deze tot de hoek met de Dynamicalaan. Hier bevindt zich het Coca-Cola European Visitors Center. Er is een bezoekersparking naast het gebouw.