Contact

Contact

Coca-Cola Visitors Center

Terbekehofdreef 30
B - 2610 Wilrijk

eur.visitorscenter@cokecce.com

Met het openbaar vervoer

Ga naar de routeplanner op www.sna.be en bereken hoe je tijdig op je afspraak in het Coca-Cola Visitors Center geraakt.

Nuttige adressen:

  • Centraal Station Antwerpen - Koningin Astridplein
  • Station Berchem - Posthoflei Antwerpen
  • Coca-Cola Visitors Center - Terbekehofdreef 30 2610 Wilrijk

Met de auto

  • Als u van de Antwerpse Ring komt, verlaat u direct na het viaduct de middelste baan. Op de parallelle baan volgt u na de Citroëngarage de pijlen Industriezone Terbekehof, dit is de Terbekehofdreef. U volgt deze tot de hoek met de Dynamicalaan, hier bevindt zich het Coca-Cola Visitors Center. Er is een bezoekersparking naast het gebouw.
  • Als u uit Brussel komt via de A12 verlaat u de middelste baan aan Atlas Copco, d.i. uitrit “Wilrijk”. Op de parallelle baan maakt u onder het viaduct een bocht van 180 graden. Even verder, na de Citroëngarage volgt u de pijlen Industriezone Terbekehof, dit is de Terbekehofdreef. U volgt deze tot de hoek met de Dynamicalaan, hier bevindt zich het Coca-Cola Visitors Center. Er is een bezoekersparking naast het gebouw.
  • Als u uit Brussel komt via de E19 volgt u, net vóór de Craeybeckxtunnel de uitrit Hoboken, Wilrijk, Mortsel (R11). Op deze grote baan (u volgt de aanduiding Wilrijk Centrum NIET), slaat u aan de derde verkeerslichten, onder het viaduct, linksaf : N177 (Boomsesteenweg), richting Brussel. Even verder, na de Citroëngarage volgt u de pijlen Industriezone Terbekehof, dit is de Terbekehofdreef. U volgt deze tot de hoek met de Dynamicalaan. Hier bevindt zich het Coca-Cola Visitors Center. Er is een bezoekersparking naast het gebouw.